Aktivnosti LK Kobarid Soča v preteklih letih

Aktivnosti v letu 2019

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2019 ...

Aktivnosti v letu 2018

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2018 ...

Aktivnosti v letu 2017

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2017 ...

Aktivnosti v letu 2016

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2016   ...

Aktivnosti v letu 2015

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2015   ...

Aktivnosti v letu 2014

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2014   ...

Aktivnosti v letu 2013

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2013   ...

Aktivnosti v letu 2012

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2012   ...

Dogodki LK Soča Kobarid

« Back

Klubski dobrodelni slovesni večer 2018

V soboto 24. novembra 2018 smo v hotelu Boka izvedli dobrodelni slovesni večer (Charter night), na katerem smo slovesno obeležili 23. rojstni dan našega kluba. Dne 2. oktobra 1995 je bil naš klub vpisan v bazo Lions Clubs International. Sedemnajst naših kolegov pod mentorstvom dr. Vasje Klavore se je zbralo na ustanovnem večeru Lions kluba Kobarid Soča. Posebej smo bili počaščeni, da sta bila med nami dva ustanovna člana Mario Vukušič in Milan Štulc.
 
V dokaj toplem in rahlo deževnem večeru se je v hotelu Boka zbralo šestdeset članov s partnerji, prijatelji  in gosti. Naš dogodek so počastili tudi guverner distrikta 129 – Slovenija Miro Kvas, conski predsednik Radovan Pušnar, predsednik pobratenega LK Tolmezzo Giovanni Verli in tajnik Leonardo Forabosco, predsednica LK Dobrovo Vesna Valentinčič, predsednik LK Nova Gorica Aleksander Todorovič, predsednik LK Idrija Igor Miljavec. Z nami so bili tudi župan občine Tolmin Uroš Brežan in poslanec državnega zbora – naš član Danijel Krivec.
 
Po začetnem sprejemu v avli hotela se je pričel uradni del s himno lionističnega gibanja. Program je vodil  Robert Trampuž. Delovanje v prejšnjem lionističnem letu je orisal bivši predsednik Milan Štulc. Načrte za leto 2018/19 je predstavil predsednik LK Kobarid Soča Radko Carli. Zbrane je pozdravil tudi guverner distrikta D – 129 Slovenija Miro Kvas, ki je ob tej priliki podelil značke za dolgoletno delovanje. Prejeli so jih Berti Rutar za 15 let in Radko Carli za 10 let članstva v klubu. Za uspešno vodenje kluba v prejšnjem mandatu, vsakoletno povezovanje prireditve tečem, da pomagam in zasnovo ter vodenje prireditve ob 70 obletnici medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica je guvernerjevo priznanje dobil Milan Štulc.
 

Kulturni utrinek, ki je sledil, se je navezoval na 140 letnico otvoritve narodne čitalnice v Bovcu. Besedo bovških ustvarjalcev sta predstavili članici literarnega kluba Bovec.

Sledilo je prijetno druženje ob dobri hrani in pijači. Na slavnostnem večeru našega kluba vedno radi plešemo, tokrat ob spremljavi dua Juice band. 

Naša članica Anica je organizirala dobrodelni srečelov, s katerim smo zbrali veliko sredstev.

Za piko na i je sledilo dobrodelno metanje kocke za privlačne nagrade.