Dogodki LK Soča Kobarid

« Back

Lionu Danilu v slovo

Po dolgotrajni težki bolezni se je mnogo prezgodaj poslovil naš kolega Danilo Kozorog. 

Seveda ga bo najbolj pogrešala njegova družina, saj je bil najprej izreden družinski človek. Vendar je z njegovim odhodom še marsikje nastala velika praznina. Povsod, kjer je živel, delal ali se družil, je namreč nesebično deloval in oddajal svojo pozitivno energijo. Z vso vnemo je želel spremeniti naše okolje in življenje nasploh na bolje. Zanimalo ga je marsikaj, zapomnili pa si ga bomo predvsem kot človeka, ki se je z vztrajnim, trdim delom posvečal svoji uspešni poklicni karieri. Na svojem strokovnem področju je z veliko vztrajnostjo deloval še po upokojitvi, dokler mu je zdravje dopuščalo. 

Danilo je z vso svojo bitjo deloval tudi za svoj kraj in se nesebično razdajal na različnih področjih, kjer je s svojo pronicljivostjo in usmerjenostjo v spremembe pustil neizbrisen pečat.

Vedno pa si je znal vzeti čas tudi za družino, prijatelje in našo klubsko dejavnost. Bil je namreč ustanovni član Lions kluba Kobarid Soča, v katerem je vsa leta aktivno deloval in veliko pripomogel k njegovi dobrodelni dejavnosti. Za prizadevno delo v klubu je postal častni član našega društva.

Njegovi kolegi lioni se ga bomo vedno spominjali s spoštovanjem in zahvalo v srcu za vse dobro, kar je storil. Praznino, ki  je nastala za njim, pa bomo polnili z lepimi spomini, ki bodo ostali za vedno. 

zapisal: Rado Taljat