Aktivnosti LK Kobarid Soča v preteklih letih

Aktivnosti v letu 2019

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2019 ...

Aktivnosti v letu 2018

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2018 ...

Aktivnosti v letu 2017

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Kobarid  Soča  izvedel v letu 2017 ...

Aktivnosti v letu 2016

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2016   ...

Aktivnosti v letu 2015

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2015   ...

Aktivnosti v letu 2014

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2014   ...

Aktivnosti v letu 2013

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2013   ...

Aktivnosti v letu 2012

Seznam glavnih aktivnosti, ki jih je LK Soča Kobarid izvedel v letu 2012   ...

Dogodki LK Soča Kobarid

« Back

Mednarodni dobrodelni balinarski turnir

V Bovcu smo se člani Lions kluba Kobarid Soča lani, na pobudo in v organizaciji takratnega predsednika Milana Štulca, prvič preizkusili v balinanju. Odlično druženje in seveda dosega končnega cilja, zbiranje sredstev za dobrodelne namene, pa nas je spodbudilo k organizaciji letošnjega, tokrat mednarodnega dobrodelnega turnirja v balinanju.

S pobratenim klubom LK Tolmezzo smo hitro našli skupni jezik, ko sta se aktualni predsednik Radko Carli in prejšnji predsednik Milan Štulc avgusta srečala z aktualnim predsednikom LC Tolmezzo Giovannijem Vuerlijem in aktualnim tajnikom Leonardom Forabosscom.  V soboto 20. oktobra 2018 smo se srečali na balinarskem igrišču ob Črni ovci v Bovcu. Čeprav je bila udeležba iz Tolmezza nekoliko manjša od pričakovane, smo s 16 igralci sestavili štiri ekipe, sestavljene iz članov LK in naših partnerjev. 

Igrišče nam je Črna ovca odstopila v brezplačno uporabo, pripravili pa so nam tudi odlične jedi z žara, za kar smo jim nadvse hvaležni. Prisrčna hvala tudi Klavdiju Bergincu, ki je sestavil ekipe in strokovno vodil celoten balinarski turnir. 

Ob tem, da smo s turnirjem zbrali nekaj še kako potrebnih sredstev za pomoč pomoči potrebnim, smo seveda krepili prijateljstvo med člani LK Kobarid in LC Tolmezzo. S tem dosegali tudi vsaj še dva osnovna cilja Lionizma, in sicer ustvarjanje in krepitev duha sporazumevanja med ljudmi vsega svetain povezovanje klubov v prijateljstvu, zdravem tovarištvu in medsebojnem razumevanju.

Ekipi, ki je zasedla četrto mesto, je pripadla tolažilna nagrada, za prvo, drugo in tretje mesto pa so vsi igralci prejeli medalje. Zmagovalna ekipa je prejela še prehodni pokal, za katerega se bomo spomladi potegovali na mednarodnem dobrodelnem balinarskem turnirju v Tolmezzu.